Oprema sanitarnih prostorov

Si želite kopalnico iz vaših sanj? Vas omejujejo specifike prostora in na trgu težko najdete prave elemente? 

Odločite se za kopalniško pohištvo po meri, ki bo izdelano popolnoma v skladu z vašimi željami in skladno s celotno podobo vašega doma. Kopalniške omarice in police morajo biti zelo odporne na vlago, zato je tudi poudarek na kakovostnih materialih in površinski obdelavi. Dimenzije in postavitev elementov so omejene le z mejami domišljije in seveda velikostjo vaše kopalnice.

Poleg privlačnega videza je najpomembnejša lastnost funkcionalnost, saj vam omogoča maksimalno udobje in pregledno shranjevanje vseh potrebščin. Kopalniško pohištvo je narejeno iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na vlago. S smiselno razporeditvijo pohištva po prostoru vam omogočimo tudi enostavno čiščenje.

Kopalnice so tiste, kjer se včasih pojavita navdih ali nova zamisel že zjutraj, so pa tudi prostor sprostitve po napornem dnevu, kadar naše telo počiva v topli kopeli. Če imate radi veliko barv, je kopalnica lahko pisana, ali pa bela in jo vi popestrite s pisanimi brisačami in drugimi dodatki, zaradi česar bo vaše počutje v njej nadvse prijetno.

Nežno pritajena svetloba modnih luči ali dišeča sveča. Izbira je vaša. Če je prostor kopalnice večji, je lahko svetloba v njem nekoliko temnejša, če je kopalnica manjša, vam svetujemo svetlejše barve, ki jih lahko med seboj tudi kombinirate.

Inovativne oblike kadi, kabine za tuširanje, umivalniki po zadnjih modnih smernicah, funkcionalne pipe … Vaša kopalnica bo zasijala v novi razsežnosti.

Mizarstvo Sašek d.o.o.

Zgornja Slivnica 30
1293 Šmarje Sap
SI-Slovenija

phone: +386 1 786 80 58
fax: +386 1 786 80 58
mobile: +386 41 637 078
email: sasek@siol.net

About Us

Mizarstvo Sašek d.o.o. se ukvarja z izdelavo pohištva po meri. Izdelujemo tako stavbno kot notranje pohištvo. Vsaki stranki se popolnoma posvetimo in ji na podlagi bogatih izkušenj svetujemo pri načrtovanju ter snovanju izdelka. Pri načrtovanju izdelka je pomembna pravilna izbira materiala. Pri tem poskrbimo, da bo vaš izdelek konstrukcijsko vzdržljiv, estetsko lep in cenovno ugoden.

More pictures comming soon...