Oprema sanitarnih prostorov

Si želite kopalnico iz vaših sanj? Vas omejujejo specifike prostora in na trgu težko najdete prave elemente? 

Odločite se za kopalniško pohištvo po meri, ki bo izdelano popolnoma v skladu z vašimi željami in skladno s celotno podobo vašega doma. Kopalniške omarice in police morajo biti zelo odporne na vlago, zato je tudi poudarek na kakovostnih materialih in površinski obdelavi. Dimenzije in postavitev elementov so omejene le z mejami domišljije in seveda velikostjo vaše kopalnice.

Poleg privlačnega videza je najpomembnejša lastnost funkcionalnost, saj vam omogoča maksimalno udobje in pregledno shranjevanje vseh potrebščin. Kopalniško pohištvo je narejeno iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na vlago. S smiselno razporeditvijo pohištva po prostoru vam omogočimo tudi enostavno čiščenje.

Kopalnice so tiste, kjer se včasih pojavita navdih ali nova zamisel že zjutraj, so pa tudi prostor sprostitve po napornem dnevu, kadar naše telo počiva v topli kopeli. Če imate radi veliko barv, je kopalnica lahko pisana, ali pa bela in jo vi popestrite s pisanimi brisačami in drugimi dodatki, zaradi česar bo vaše počutje v njej nadvse prijetno.

Nežno pritajena svetloba modnih luči ali dišeča sveča. Izbira je vaša. Če je prostor kopalnice večji, je lahko svetloba v njem nekoliko temnejša, če je kopalnica manjša, vam svetujemo svetlejše barve, ki jih lahko med seboj tudi kombinirate.

Inovativne oblike kadi, kabine za tuširanje, umivalniki po zadnjih modnih smernicah, funkcionalne pipe … Vaša kopalnica bo zasijala v novi razsežnosti.

Mizarstvo Sašek d.o.o.

Zgornja Slivnica 30
1293 Šmarje Sap
Slovenija

telefon: 01/786 80 58
faks: 01/786 80 58
mobitel: 041 637 078
email: sasek@siol.net

Opis podjetja

Mizarstvo Sašek d.o.o. se ukvarja z izdelavo pohištva po meri. Izdelujemo tako stavbno kot notranje pohištvo. Vsaki stranki se popolnoma posvetimo in ji na podlagi bogatih izkušenj svetujemo pri načrtovanju ter snovanju izdelka. Pri načrtovanju izdelka je pomembna pravilna izbira materiala. Pri tem poskrbimo, da bo vaš izdelek konstrukcijsko vzdržljiv, estetsko lep in cenovno ugoden.

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

Sofinancirana operacija: “Unikatno oblikovana garderobna omara izdelana iz masivnega lesa višjega cenovnega razreda - GARDEROBNA OMARA”. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.