Spalnice za miren spanec

Že ko se zjutraj pretegujemo v topli postelji spalnice, mislimo na to, kako prijetno se bo zvečer spet znajti v njej. Težko pričakovani počitek pa je v lepo in modno opremljeni spalnici še lepši. Prostor za počitek, umiritev telesa in duha. Tempo življenja je zmeraj hitrejši, zato se je potrebno umiriti in zadihati. Naj bo vaša spalnica vaš umik v tišino, v odmaknjen in umirjen svet. Naj bo urejena, stilska, funkcionalna. Pomembno je, da se v njej počutite dobro.

Izdelava spalnic po naročilu vedno temelji na dveh polih, ki ju je treba povezati, če želimo, da je izdelek dober. Izdelava spalnic mora temeljiti na tem, kar si želi stranka, obenem pa to nadgraditi s kakovostnimi materiali in usposobljenimi izvajalci – šele takrat je to prava izdelava spalnic po meri. Cena takšnega izdelka ni nič višja od primerljivo kakovostnega serijskega izdelka, zato je spalnica po naročilu v vsakem primeru boljša izbira. Izdelava spalnic oziroma izdelava spalnic po meri namreč pomeni popolno prilagoditev prostoru in stranki.

Z izdelavo spalnice po meri lahko do popolnosti izdelate svoje lastno udobno gnezdece. Ponujamo vam izdelavo omar, posteljnih okvirov, nočnih omaric ter komod, ki se bodo glede stila in barv popolnoma prilegale vašemu življenjskemu stilu.

Vaše počutje je močno odvisno od kakovosti spanca. Lepa in močna postelja s kakovostnim ležiščem, velikimi predali za posteljnino in uporabnimi nočnimi omaricami vas bo vsak večer pospremila v svet sanj, zjutraj pa seveda novim zmagam naproti.

Prav za vas izdelamo spalni prostor kateremu ni para.

Mizarstvo Sašek d.o.o.

Zgornja Slivnica 30
1293 Šmarje Sap
Slovenija

telefon: 01/786 80 58
faks: 01/786 80 58
mobitel: 041 637 078
email: sasek@siol.net

Opis podjetja

Mizarstvo Sašek d.o.o. se ukvarja z izdelavo pohištva po meri. Izdelujemo tako stavbno kot notranje pohištvo. Vsaki stranki se popolnoma posvetimo in ji na podlagi bogatih izkušenj svetujemo pri načrtovanju ter snovanju izdelka. Pri načrtovanju izdelka je pomembna pravilna izbira materiala. Pri tem poskrbimo, da bo vaš izdelek konstrukcijsko vzdržljiv, estetsko lep in cenovno ugoden.

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

Sofinancirana operacija: “Unikatno oblikovana garderobna omara izdelana iz masivnega lesa višjega cenovnega razreda - GARDEROBNA OMARA”. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.