Strokovna montaža

 

Mizarstvo Sašek Vam dobavijo in namestijo odlične kuhinje in kopalnice z izjemno stopnjo kvalitete po razumni ceni. Delujemo že več kot 30 let in imamo na stotine zadovoljnih kupcev. Ponosni smo na naše delo in zagotavljamo visoko kakovost. Ponosni smo na naše prijazne in zanesljive serviserje, ki jim nič ni pretežko. Torej, če iščete profesionalno kuhinjo ali kopalnico, ki ustreza vašemu novemu domu ali pisarni, smo tu, da vam pomagamo.

Mizarstvo Sašek d.o.o.

Zgornja Slivnica 30
1293 Šmarje Sap
Slovenija

telefon: 01/786 80 58
faks: 01/786 80 58
mobitel: 041 637 078
email: sasek@siol.net

Opis podjetja

Mizarstvo Sašek d.o.o. se ukvarja z izdelavo pohištva po meri. Izdelujemo tako stavbno kot notranje pohištvo. Vsaki stranki se popolnoma posvetimo in ji na podlagi bogatih izkušenj svetujemo pri načrtovanju ter snovanju izdelka. Pri načrtovanju izdelka je pomembna pravilna izbira materiala. Pri tem poskrbimo, da bo vaš izdelek konstrukcijsko vzdržljiv, estetsko lep in cenovno ugoden.

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

Sofinancirana operacija: “Unikatno oblikovana garderobna omara izdelana iz masivnega lesa višjega cenovnega razreda - GARDEROBNA OMARA”. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.