Servis

Mizarstvo Sašek vam nudi servis vse notranje opreme, kot tudi stavbnega pohištva.

Servisiramo kuhinje, omare, vrata, mize, pisarniško pohištvo, podboje... Pohištvo lahko pripeljete k nam ali se dogovorimo za servis pri vas. Vsako zadevo najprej pregledamo, nato pa Vam pripravimo, oceoa stroškov popravila in načrt izvedbe servisnih del. 

Poleg servisa lesenega dela vam nudimo tudi servis in vradnjo vodil za predale, zapiralnega okovja in drsnega okovja vrat.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Mizarstvo Sašek d.o.o.

Zgornja Slivnica 30
1293 Šmarje Sap
Slovenija

telefon: 01/786 80 58
faks: 01/786 80 58
mobitel: 041 637 078
email: sasek@siol.net

Opis podjetja

Mizarstvo Sašek d.o.o. se ukvarja z izdelavo pohištva po meri. Izdelujemo tako stavbno kot notranje pohištvo. Vsaki stranki se popolnoma posvetimo in ji na podlagi bogatih izkušenj svetujemo pri načrtovanju ter snovanju izdelka. Pri načrtovanju izdelka je pomembna pravilna izbira materiala. Pri tem poskrbimo, da bo vaš izdelek konstrukcijsko vzdržljiv, estetsko lep in cenovno ugoden.

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan

Sofinancirana operacija: “Unikatno oblikovana garderobna omara izdelana iz masivnega lesa višjega cenovnega razreda - GARDEROBNA OMARA”. Operacijo sofinancirata Republika Slovenija ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.